Bolle Buidel Retro

De Bolle Buidel - is een leuk tasje dat je kunt gebruiken als avondtasje, maar dat ook ideaal is om alle losse spulletjes in je tas of op je nachtkastje bij elkaar te houden. Met handvat en polslus. Ook geschikt om opgevouwen in je tas te stoppen, om tijdens een plotse borrel ineens toch 'dressed up' tevoorschijn te komen.

Geef je mening over dit product

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 24,90

Extra informatie

Afmetingen Nee
Land van herkomst Nederland
Gerecycleerd materiaal Oude stoffen
Kleur Nee

Details

 

Materiaal: overschot stof
Afmetingen: 20 x 16 cm
Kleur: geel met oranje, wit groen en bruin

 Het verhaal van deze tassen:

Chatoui ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt accessoires met een onverwachte twist, allemaal gemaakt van gebruikte materialen. Ze vinden afgedankte spullen 'opnieuw' uit en geven ze een nieuwe gedaante als origineel, onverwacht, exclusief en/of elegant mode- of woonaccessoire of relatiegeschenk.

We bulken van de spullen in de Westerse wereld. Op elke zolder, in elke berging, in elke bedrijfsopslag liggen dingen die niet meer worden gebruikt. Chatoui is een inspiratiebron voor hergebruik: ze willen de ogen openen van de consument en het bedrijfsleven. Ze laten zien wat er allemaal mogelijk is met afdankertjes, afval en restmaterialen. Dat doen ze met hun eigen producten, met zakelijke projecten, maar ook met zelfmaakideeën in de Zelfmaakfabriek. Hergebruik en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan altijd centraal: De items worden vervaardigd in sociale werkplaatsen in Nederland. Daarnaast werken ze met Nederlandse ontwerpers en hebben ze hun eigen atelier. De welvaartsresten die ze verwerken, zijn afkomstig van kringloop- of inzamelingsbedrijven en uit donaties van bedrijven of particulieren.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.