Autoband Portefeuille voor vrouwen

Langewerpige portefeuille gemaakt van rubber van gebruikte binnenbanden. Ideale portefeuille voor als je veel plaats nodig hebt. Binnenin heb je plaats voor uw kaarten, klein en briefjes geld. Magnetische sluiting.

Geef je mening over dit product

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 24,00

Autoband Portefeuille voor vrouwen

Afbeeldingen

Extra informatie

Afmetingen Nee
Land van herkomst India
Gerecycleerd materiaal Autobinnenbanden
Kleur Nee

Details

 

Op de afbeelding zie je de autoband portefeuille, vrouwen portefeuille, handtas en laptoptas. De hierboven opgegeven prijs is enkel voor de autoband portefeuille voor vrouwen.

Materiaal
: rubber van hergebruikte binnenbanden
Afmeting: 10 x 20 cm
Kleur: zwart met turquoise stiksel

 


 

In Delhi komt er iedere dag 6000 ton afval op straat terecht. Ongeveer 2 miljoen mensen verdienen geld met het verzamelen van dit afval. Het bedrijf Conserve gebruikt binnenbanden van auto's, plastic zakken en oude spijkerbroeken als grondstof voor het maken van mode accessoires. In de wijk Delhi waar het afval wordt verzameld, startte Conserve een schooltje zodat de kinderen kunnen leren voor een betere toekomst. Conserve India stelt enkele van New Delhi's armste inwoners tewerk. Hun leven is verwoest door onzeker levensomstandigheden, slechte sanitaire voorzieningen en schaarse kansen op een opleiding of scholing om te kunnen ontsnappen aan de armoede. Dankzij hun tewerkstelling bij Conserve kunnen ze leven in betere omstandigheden.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.