Busara Ketting (keuze kleur)

Deze ketting is een combinatie van papieren parels en met de hand gevormd koper. De parels komen uit Uganda en de koperen cirkels uit Kenia. Kijk snel welke kleuren beschikbaar zijn.

Geef je mening over dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 22,50

* Verplichte velden

€ 22,50

Busara Ketting Rood

Afbeeldingen

Extra informatie

Afmetingen Nee
Land van herkomst Kenia
Gerecycleerd materiaal Magazinepapier

Details


Hoe wordt deze ketting gemaakt?

Johari is ervan overtuigd dat mode ethisch, stijlvol en mooi moet zijn. Johari, wat staat voor 'iets kostbaar' in Swahili, maakt stijlvolle en mooie kledij en accessoires waar mensen van houden. Elk product is met de hand gemaakt bij de sociale organisatie Johari Designs. Door producten van Johari te dragen geef je kwetsbare jonge mensen de kans om hun eigen leven en dat van hun families op te bouwen.

Opmerking: Doordat de kettingen en armbandjes gemaakt zijn van gerecycleerde modetijdschriften, zullen ze er niet exact hetzelfde uitzien als de kettingen en armbandjes op de foto. Onze foto's geven een overzicht van de kleuren die beschikbaar zijn. De ketting(en)/ armbandje(s) die je zult ontvangen zullen erg lijken op de gefotografeerde ketting(en)/ armbandje(s), maar kunnen wel lichter/ donkerder zijn, woorden bevatten, enz. Geen twee items zijn hetzelfde. We hopen dat je ermee akkoord gaat dat dit deel uitmaakt van de charmes van gerecycleerde juwelen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.