Heuptas Kanguro

Een zeer praktische heuptas gemaakt van binnenbanden. Binnenin de heuptas bevinden zich verschillende praktische zakjes en een hanger voor je sleutels. De flap van de heuptas sleut met een velcro strip. Deze heuptas is ideaal wanneer je heel veel dient mee te nemen.

Geef je mening over dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 62,00
of

Kanguro

Afbeeldingen

Extra informatie

Afmetingen Nee
Land van herkomst Colombia
Gerecycleerd materiaal Autobinnenbanden
Kleur Nee

Details


Materiaal
: Gerecycleerde binnenbanden van vrachtauto's
Afmetingen: 30 x 19 x 6 cm
Kleur: zwart

 De producten van Cyclus worden gemaakt van hergebruikte binnenbanden van vrachtauto's. Dit materiaal, in combinatie met het eigenzinnige sobere design, zorgt voor een stoere en vlotte uitstraling. Een aantal modellen is ook bij uitstek geschikt voor mannen. De textuur van het rubber is bij elke tas verschillend omdat de vrachtwagens waarvan ze afkomstig zijn allemaal een verschillend profiel hebben. De binnenbanden krijgen daardoor ook allemaal een verschillend patroon... Meerwaarde krijgen de tassen doordat zij in Colombia worden geproduceerd door mensen met een sociale achterstandspositie, zoals alleenstaande moeders, vluchtelingen en indianen van de Camentsa stam. Zij kunnen rekenen op goede arbeidsomstandigheden en beloning boven het minimum loon. Eerlijke handel dus! Het maken van deze tassen creëert jobs voor meer dan 25 mensen.

Het rubber wordt hersteld en gereinigd via een proces waar geen chemische producten bij te pas komen. Vervolgens wordt het geordend, in modellen gesneden voor elk product, en aan elkaar genaaid. 

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.