Lange My Little Mudhut Ketting (dun lint; keuze kleur)

Deze lange kettingen zijn gemaakt van bananenbladeren, magazinepapier en boombastdoek. Een uniekere combinatie kan je je niet inbeelden. Deze kettingen kan je sluiten met behulp van een strikje in het dunne lint. Beschikbaar in verschillende kleuren.

Geef je mening over dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 21,00

* Verplichte velden

€ 21,00

Extra informatie

Afmetingen Nee
Land van herkomst Oeganda
Gerecycleerd materiaal Magazinepapier
Kleur Nee

Details


Materiaal: magazinepapier
Kleur
: verschillende kleuren (zie foto's)Hoe wordt deze ketting gemaakt?
Een filmpje dat ze speciaal voor Trashilicious gemaakt hebben tijdens het creëren van de bestelling:Mzuribeads worden met de hand gemaakt van papier door een coöperatie van vrouwen in Oeganda. Muziribeads begon met vier vrouwen die opgeleid werden door een intussen opgedoekte organisatie, maar omvat nu meer dan 20 vrouwen en een uitgebreid netwerk dat grote bestellingen afhandeld.

 


Opmerking: Doordat de kettingen en armbandjes gemaakt zijn van gerecycleerde modetijdschriften, zullen ze er niet exact hetzelfde uitzien als de kettingen en armbandjes op de foto. Onze foto's geven een overzicht van de kleuren die beschikbaar zijn. De ketting(en)/ armbandje(s) die je zult ontvangen zullen erg lijken op de gefotografeerde ketting(en)/ armbandje(s), maar kunnen wel lichter/ donkerder zijn, woorden bevatten, enz. Geen twee items zijn hetzelfde. We hopen dat je ermee akkoord gaat dat dit deel uitmaakt van de charmes van gerecycleerde juwelen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.